Matematik

Reducering

05. januar 2016 af GUUGUA (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kender følgende udtryk

2t*\frac{1}{2}*At^{-\frac{1}{2}}

som jeg bedes reducerer. Jeg kan dog ikke se hvordan jeg skal gøre det. Mit svarark siger det bare skal blive til At^\frac{1}{2}.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2016 af SådanDa

Hvis t blot er reele tal:

2t\frac{1}{2}At^{-\frac{1}{2}}=\frac{2t}{2}At^{-\frac{1}{2}}=tAt^{-\frac{1}{2}}=Att^{-\frac{1}{2}}=At^{-\frac{1}{2}+1}=At^{\frac{1}{2}}

Ellers må du lige specificere hvad A og t er! :)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.