Matematik

Realkriteriet

10. januar 2016 af SifuSuna (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

M = \left \{ z| | z-1+2i \leq 3 \right \}
Jeg har fundet frem til resultatet (x-1)2 + (y-2)= 32, passer det? 
Desuden står der, jeg skal finde den delmængde af M som er reel, kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af peter lind

Den reelle del er bestemt af at y = 0. Lav evt. en graf


Svar #2
10. januar 2016 af SifuSuna (Slettet)

Det ved jeg godt, jeg ved bare ikke hvordan jeg skal gøre.

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2016 af peter lind

Hvis y = 0 får du af dit resultat i #0 at  (x-1)2+(0-2)2 ≤ 32 NB der skal stå ≤ ikke = i dit resultat


Skriv et svar til: Realkriteriet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.