Matematik

isolering

10. januar 2016 af Arbintaucka (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis jeg gern vil isolere m/t er dette så rigtigt gjort 

p*t=m*c^2 --> p=m*c^2/t --> p=m/t*c^2 --> p/c^2=m/t 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af Capion1

\textup{Man\; har\; forholdet}\; \frac{m}{t}=\frac{p}{c^{2}}
Det er her tilladt, at ombytte den enes tæller med den andens nævner.


Svar #2
10. januar 2016 af Arbintaucka (Slettet)

så det jeg har gjort er ikke rigtigt?


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.