Samfundsfag
gini koefficienten og I=p *a* t
11. januar 2016 af
jegbrugerstudieportalen (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hvad handler gini-koefficienten om og hvad har den med social omfordeling at gøre?
Hvad handler formlen: I= P x A x T om?
Hvad handler formlen: I= P x A x T om?
Skriv et svar til: gini koefficienten og I=p *a* t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
