Matematik

Differentialligningssystemer

15. januar 2016 af guli92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej opgaven er vedlagt, nogen som kan finde ud af spørgsmål 5: 

Bestem a = ?

så 

y1(t) = - e^11*t

y2(t) = - e^11*t


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2016 af peter lind

Træk de to ligninger fra hinanden. Så får du en meget simpel ligning for sammenhængen mellem y1 og y2


Svar #3
15. januar 2016 af guli92 (Slettet)

Det forstår jeg ikke, hvordan skal jeg gør det? Så får jeg 0??


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2016 af peter lind

netop så (y2-y1)' = y2'-y1' = 0


Svar #5
15. januar 2016 af guli92 (Slettet)

og hvad betyder det? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar 2016 af peter lind

Hvis den afledede af en funktion er 0 så er funktionen konstant og dermed y2-y1 = k


Skriv et svar til: Differentialligningssystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.