Matematik

differentialligning

16. januar 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der ved hvordan opgaven kan løses? er punktet (0,-3)?

Vedhæftet fil: hej.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2016 af PeterValberg

Differentialligninger af typen:

y'=b-ay

har den fuldstændige løsning:

y=\frac{b}{a}+ce^{-ax}

hvor c er en konstant, der kan bestemmes ved at indsætte
oplysningen f(0) = -3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
17. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

men hvordan tegner man løsningskurven på geogebra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2016 af PeterValberg

Indtaster f(x) = 2e-3x - 5 i inputfeltet :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
17. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

Mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. januar 2016 af PeterValberg

Det var så lidt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.