Matematik

tangent differentialregning

19. januar 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan undersøge om jeg har lavet opgaverne korrekte?

3) y = 5x -3

4) y = x -1

5) y = 6x-23

Vedhæftet fil: Tangenten.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2016 af mathon

De tre facitter er korrekte.


Skriv et svar til: tangent differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.