Matematik

Integralregning- Substitution

20. januar 2016 af Naaaanai (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe med en opgave uden hjælpemidler? Jeg har forsøgt alt, men jeg ved ikke hvordan den skal løses

Jeg har fundet ud af det her 

t=2x-1 

dt/dx=2 <-> dt=2dx <.> dx=dt/2

Her er jeg nået til og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre derefter 

Håber der er en der kan guide mig igennem


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2016 af SådanDa

Så regner du ∫ t6 dt/2 


Svar #2
20. januar 2016 af Naaaanai (Slettet)

Ser det her korrekt ud? jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med dt? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2016 af SådanDa

Ja, det ser rigtigt ud, dt forsvinder med dit integral, så den skal ikke står der i de to nederste udregninger :)


Svar #4
20. januar 2016 af Naaaanai (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Integralregning- Substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.