Matematik

hjælp!!

21. januar 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau

Beregn de ubekendte stykker i \Delta?ABC, når det er givet, at:

1) A= 41°, b= 3,41 og c= 5,83
2) c= 72, B = 48° og a = 68

hvilke formler skal jeg bruge ?:)???


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af mathon

1)
               a=\sqrt{b^2+c^2-2\cdot b\cdot c\cdot \cos(A)}

      \angle C>\angle B

2)
               b=\sqrt{a^2+c^2-2\cdot a\cdot c\cdot \cos(B)}

      \angle C>\angle A
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2016 af PeterValberg

Check dine resultater på denne side [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.