Matematik

Beregning af en trapezes vinkler og sider

22. januar 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal man dele den op i trekanter, altså triangulering?

Vedhæftet fil: Opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2016 af mathon

\left | AB \right |'s projektion på \left | AD \right | kaldes \left | AE \right |

\left | CD \right |'s projektion på \left | AD \right | kaldes \left | FD \right |

      h=8{,}1\cdot \sin(70^{\circ})

      \left | AE \right |=8{,}1\cdot \cos\left (70^{\circ} \right )

     

      \left | FD \right |=\frac{h}{\tan(61^{\circ})}

     B=180^{\circ}-A

     C=180^{\circ}-D


Skriv et svar til: Beregning af en trapezes vinkler og sider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.