Matematik

integralregning

25. januar 2016 af carlpeder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens, er der en der ved hvad man skal gøre her? Altså ved godt hvordan man skal gøre det "normalt" (når der bruges eksempelvis y = 3). Men ved ik hvad jeg skal gøre her, da der bliver brugt 0,5x :o

Håber der er en der kan hjælpe mig :D

Bestem den stamfunktion til funktionen g(x) = 2, hvis graf har linjen med ligningen x

y = 0, 5x + 3, 5 som tangent. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af PeterValberg

Er du sikker på, at forskriften for g bare er:   g(x) = 2  ???
Grafen for tamfunktionen til den, altså G, vil være en ret linje,
ligeledes vil det for den angivne tangent med ligningen y = 0, 5x + 3, 5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
26. januar 2016 af carlpeder (Slettet)

hov undskyld der skulle stå 2/x :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2016 af PeterValberg

Den sorte graf f er stamfunktionen til g, der har y = 0,5x + 3,5 som en tangent.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.