Matematik

Grænseværdi

30. januar 2016 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan kan dette gælde:

\lim_{x\rightarrow 2} 2x^3-16=0

Da 4^3=64 ?

Mvh. Emil


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2016 af Stats

lim x→2 (2x3 - 16) = 0

23 - 16 = 2·8 - 16 = 16 - 16 = 0...

Husk dine regneregler :-)
• Først parenteser
 Bagefter potenser og rødder
• Dernæst gange og dele
• Og sidst plus og minus

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.