Matematik

Differentiabillitet

01. februar 2016 af solsikke1 - Niveau: B-niveau

Hej, 

jeg skal bevise at liniære funktioner og andengradspolynomi er differentiable. Dette finder jeg meget svært- nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2016 af PeterValberg

Prøv at se denne side [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
01. februar 2016 af solsikke1

der står bare ikke rigigt noget om beviser for linære og andengradspolynomier...


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2016 af Stats

Mon ikke du skal anvende opskriften:

1:  Δy = f(x + Δx) - f(x)

2:  Δy/Δx = [f(x + Δx) - f(x)]/Δx

3:  dy/dx = limΔx→0 Δy/Δx

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Differentiabillitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.