Matematik

ANDENGRADSPOLONYMER

02. februar 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg opretter spørgsmålet igen, da jeg fik afvide at der ikke måtte være 2 spørgsmål i et forum. Her er nummer 2  spørgsmål så. 

Håber der er en der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2016 af peter lind

Løs ligningen -0,034(1+a2)*102 +a*10+2,1 = 3,05


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2016 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Svar #4
02. februar 2016 af mussi9 (Slettet)

hvordan gør du at den stopper ?


Svar #5
02. februar 2016 af mussi9 (Slettet)

forstår ikke hvad du laver ? :(


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2016 af Soeffi

#4 hvordan gør du at den stopper ?

Du skriver -0.034(1+(1.1)^2)x^2+1.1x+2.1 i inputfeltet i Geogebra. Dernæst dobbelklikker du på funktionsudtrykket, skriver ,(0<=x<=10) efter det og trykker enter.

Jeg glemte at skrive, at #3 svarer på a).


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. februar 2016 af Soeffi

#2 Løs ligningen -0,034(1+a2)*102 +a*10+2,1 = 3,05

I Geogebra:


Svar #8
03. februar 2016 af mussi9 (Slettet)

Hvad mener du med at beregne? vil du ikke prøve at forklare det, jeg skal nemlig aflevere den snart :( 

#7
#2 Løs ligningen -0,034(1+a2)*102 +a*10+2,1 = 3,05

I Geogebra:


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. februar 2016 af Soeffi

#8

Du åbner CAS vinduet i Geogebra og skriver Beregn[. Der kommer en liste frem og du vælger: Beregn[ <ligning>, <Variabel> ]. Der hvor der står <ligning> skriver du -0.034(1+a^2)*10^2 +a*10+2.1 = 3.05 (husk punktum i stedet for komma som decimaltegn og husk * som gange-tegn). I stedet for <Variabel> skriver du a. Du vælger  for at få resultatet som decimaltal.


Svar #10
03. februar 2016 af mussi9 (Slettet)

Ja men det det svaret for b? 


Brugbart svar (0)

Svar #11
03. februar 2016 af Soeffi

#10

Ja.


Skriv et svar til: ANDENGRADSPOLONYMER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.