Matematik

Hvordan

03. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Angiv a -værdi for linje 2 y=x-4

Angive b-værdi for linje 2 y=x-4 = -4 er b-værdi

Angiv a-værdi for linje 2 y=0,5x-1,5

Angive b-værdi for linje 2 y=0,5x-1,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2016 af mathon

                          2y=x-4

                          y=\frac{1}{2}x+(-2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Angiv a -værdi for linje 2:   y=x-4    a=1

Angive b-værdi for linje 2:  y=x-4    b= -4

Angiv a-værdi for linje 2:    y=0,5x-1,5    a=0,5

Angive b-værdi for linje 2:  y=0,5x-1,5    b=-1,5


Skriv et svar til: Hvordan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.