Matematik

Linære funktioner

03. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg


Angiv a-værdien for linje 1: y = 2x + 3

Angiv b-værdien for linje 1: y = 2x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af mathon

                   y=\mathbf{\color{Red} a}x+\mathbf{\color{Blue} b}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2016 af nico153a (Slettet)

En lineær funktion består som sagt af

f(x)=ax+b

Hvis du stiller lineær funktion forskriften, og din funktion op ved siden af hinanden, skulle du gerne kunne se at

y = 2x + 3
y = ax + b

I dit tilfælde er a altså 2 og b er 3 


Skriv et svar til: Linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.