Matematik

HJÆLP

04. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

e) Angiv a-værdien for linje 2: y = x - 4

f) Angiv b-værdien for linje 2: y = x - 4

g) Angiv a-værdien for linje 2: y = 0,5x - 1,5

h) Angiv b-værdien for linje 2: y = 0,5x - 1,5

Hvis jeg skal bruge  Y = ax + b   det kan jeg da ikke ved minus linjerne   hvordan regnes det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af Eksperimentalfysikeren

x-4 er det samme som x+(-4).


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Standardformen for en linie er y=ax+b

a og b kan være positive eller negative

f.eks i y=-3x+4 er a negativ (-3) og b positiv (+4)

i y=2x-5 er a positiv (+2)og b negativ (-5)


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.