Matematik

Isolering

07. februar 2016 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan isoleres t i følgende ligning?:

7=10*sin(5t-\frac{\pi }{2})


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2016 af MatematikStuderende (Slettet)

Du skal anvende ArcSin, som er den inverse funktion til sin.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2016 af mette48 (Slettet)

7=10*sin(5t-\frac{\pi }{2})         del med 10 på begge sider

slå sin(v) =0.7 op

sæt den fundne værde for v ind i v=5t-π/2 ind og isoler t

vær opmærksom på, at der er flere løsninger


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.