Fransk

Vekselstrøm

16. februar 2016 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

En opgave lyder: En vekselspænding varierer mellem -100 V og 100 V. Samtidig varierer strømstyrken mellem -50A og 50A. Beregn effektivværdien af spændingen og af strømstyrken med to betydende cifre.

Jeg har løst opgaven således:

Ueff=\frac{Umax}{\sqrt{2}}=\frac{100V}{\sqrt{2}}=70V

Ieff=\frac{Imax}{\sqrt{2}}=\frac{50A}{\sqrt{2}}=35A

Er dette korrekt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2016 af hesch (Slettet)

Ja, eller

Ueff = 100V / √2 = 70,71 ≈ 71V

for nu at afrunde korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2016 af Bubblegum17 (Slettet)

Du skal skrive i fysik/kemi forummet, og ikke her i fransk. :) 


Svar #3
18. februar 2016 af Arccossintan (Slettet)

Fransk=fysik. Det skulle gå stærkt, og det er naturligvis en fejl. Beklager :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2016 af Bubblegum17 (Slettet)

#3

Fransk=fysik. Det skulle gå stærkt, og det er naturligvis en fejl. Beklager :)

Haha, helt fint. :) 


Skriv et svar til: Vekselstrøm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.