Matematik

Isolering

17. februar 2016 af juliemortensen18 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan isolerer jeg b i denne ligning? :-) 

T = (1/2)·ab·sin(C)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2016 af mathon

                  \frac{1}{2}ab\sin(C)=T

                  ab\sin(C)=2\cdot T

                  b=\frac{2\cdot T}{a\cdot \sin(C)}


Svar #2
17. februar 2016 af juliemortensen18 (Slettet)

Tak for svar ! 

Jeg er dum til mat.. 
Hvorfor bliver ½ lige pludselig til 2? :D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2016 af PeterValberg

Du multiplicerer begge sider med 2 for at få den halve til at "forsvinde"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.