Matematik

kvadratsætninger

28. februar 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau

Benyt kvadratsætningnerne til at omskrive nedenstående udtryk.

1) x2 + y2 +2xy ?

?jeg kender godt kvadratsætningerne, men jeg skal bare lige sættes igang med den første opgave. Håber der er nogle, som kan hjælpe. :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. februar 2016 af mathon

          x^2+2xy+y^2=(?+?)^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2016 af Stats

Kvadratsætningerne du skulle kende:

(a + b)2 = a2 + b2 + 2ab
(a - b)2 = a2 + b2 - 2ab
(a + b)(a - b) = a2 - b2

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
28. februar 2016 af Mm98

forstår det ikke? skal jeg plusse dem eller?


Svar #4
28. februar 2016 af Mm98

skal jeg skrive (a+b)2 :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2016 af Stats

#3, 4

Du skal bare aflæse.. Hvad er a = ?, og hvad er b = ?..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.