Matematik

Hej er der nogle som kan hjælpe med disse opgaver

01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Kan ikke finde ud af noget af det
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af PeterValberg

7.1a
Modellen for en lineær sammenhæng er f(x) = ax + b
I dit tilfælde er a = -4 (hældningskoefficienten)
Grafen for en lineær funktion skærer y-aksen i punktet (0,b),
hvilket betyder, at du faktisk har opgivet b = 2 i opgaveteksten.

7.1b og 7.1c 
samme fremgangsmåde som i spg. a

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hej er der nogle som kan hjælpe med disse opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.