Matematik

Talrække

02. marts 2016 af Bookeater - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan hjælpe med en talrække? Vil gerne have en forklaring :)

1, 10, ?, 43, 67, 96

Hvad er ?

Mulighederne er: 14, 24, 34, 29, 39


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af Budsmoke

Prøv at sætte alle af mulighederne ind på ?'s plads ét ad gangen og så kig på hvad der sker imellem hvert tal i din række.. Der vil du kunne finde et sammenhæng :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2016 af SuneChr

  1
10  =    1 + 9 + 0·5
24  =  10 + 9 + 1·5
43  =  24 + 9 + 2·5
67  =  43 + 9 + 3·5
96  =  67 + 9 + 4·5


Skriv et svar til: Talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.