Matematik

Differentialligninger

16. marts 2016 af greaseddog (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan denne differentialligning: f'(x) = f(x) * h(x) skrives på denne form: f'(x) + a * f(x) = h(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2016 af fosfor (Slettet)

Ja, vælg blog a = h(x) * (1 - f(x)) / f(x)


Svar #2
16. marts 2016 af greaseddog (Slettet)

#1

Ja, vælg blog a = h(x) * (1 - f(x)) / f(x)

Men ikke hvis a skal være en konstant? (Glemte jeg at skrive)


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.