Matematik
Integral regnign
17. marts 2016 af
tswift (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
En funktion f er givet ved forskriften f(x) = -x^2+3x+2, 1< x <3
et område a afgrænses af grafen for f, x - aksen samt linjerne med ligningerne x = 1 og x = 3.
En der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Integral regnign
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![A=\int_{1}^{3}(-x^2+3x+2)\textup{dx}=\left [ -\frac{1}{3}x^3+\frac{3}{2}x^2+2x \right ]_{1}^{3}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/kmT9DSRnTRjzJfN4r5iQhw==.gif)