Matematik

differentialligning

22. marts 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej.. nogle der forstår opgave b? ved ikke om der er en formel til dette?

Vedhæftet fil: differentiallining.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2016 af mathon


                   U(x)=C\cdot e^{0{,}1518\cdot x}

og
                   6{,}25=C\cdot e^{0{,}1518\cdot 25}


Svar #3
22. marts 2016 af Ellapigen (Slettet)

det er mere opgave b) mathon :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2016 af mathon

b) 
                   U(x)=0{,}140518\cdot e^{0{,}1518\cdot x}

CO2-udledning ved farten 25 knob:
                                                             U(25)=0{,}140518\cdot e^{0{,}1518\cdot 25}=6{,}25

CO2-udledning ved farten 17,5 knob:
                                                             U(17{,}5)=0{,}140518\cdot e^{0{,}1518\cdot 17{,}5}=2{,}00

CO2-udledning ved farten 17,5 knob i forhold til CO2-udledning ved farten 17,5 knob:

                                                             \frac{2}{6{,}25}\cdot 100\%=32\%


                                                            


Svar #5
22. marts 2016 af Ellapigen (Slettet)

Mathon hvor får du U(x) fra?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. marts 2016 af mathon

#5

når
          \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}=a\cdot f(x)
er
         f(x)=C\cdot e^{a\cdot x}


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.