Matematik

Bevis for ubestemt integrale

26. marts 2016 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg vil bevise, at ∫c*f(x)dx=c*∫f(x)dx

∫(c*f(x)dx=c*∫f(x)dx

 ∫(c*f(x)dx)'=c*f(x)

∫(c*f(x)dx er stamfunktion til c*f(x), fordi ∫(c*f(x)dx)'=c*f(x)

c*∫f(x) er stamfunktion til c*f(x), fordi c*∫f(x)'=c*f(x)

∫(c*f(x)dx og c*∫f(x)dx er begge stamfunktioner til c*f(x) og derfor er de lig med hinanden 

Kan man godt stille det op sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2016 af SuneChr

# 0  Det hedder integral. Ved ikke hvad det sidste e skal til for. Mange lærebøger er besmittet med dette e,
og der er desværre ingen kras kur til at få det fjernet.
Benyt
(c F) ' = c F ' + c' F = c F ' + 0 F = c F '


Skriv et svar til: Bevis for ubestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.