Matematik

montoniforhold

28. marts 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan det passe, at

ekstrema er ved x = -2, x=3 og x=5.

dvs.      -2      3        5

f'(x)  -    0  +   0   -   0   +

Vedhæftet fil: kvotient.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2016 af Toonwire

Ser korrekt ud i mine øjne :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2016 af Soeffi

Det er rigtigt, men måske er det bedre at skrive:

x     :                    -2                    3                     5

f'(x) :        -            0          +        0          -          0        +

f(x) :  aftagende        voksende       aftagende       voksende

for at vise, at man har forstået det hele. 


Skriv et svar til: montoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.