Matematik
Andengradsligninger
01. april 2016 af
Sl99 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
ngole der kan hjælpe med dette?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2016-04-01 kl. 10.11.09.png
Svar #1
01. april 2016 af Skaljeglavedinelektier
Indsæt og se om det passer. Dit første eksempel:
x = 5
x2 - 25 = 0
Indsæt på x's plads og se om det giver 0:
5^2-25 = 0
Så er det vist.
Skriv et svar til: Andengradsligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
