Matematik

En hoppende bold

03. april 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal lave den her så jeg vedhæfter lige et billede af opgaven.

Vedhæftet fil: OPgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2016 af mette48 (Slettet)

h(x)=3*(1-0,20)x             h(x) er hoppets højde og x er antal hop

mit navn har 6 bogstaver

h(6)=3*(1-0,2)6 =0,26

bolden hopper 0,64m op

h(x) < 1                    indsæt h(x)<1 og løs uligheden

1<3*(1-0,2)x


Svar #2
03. april 2016 af TingleFinger (Slettet)

#1

h(x)=3*(1-0,20)x             h(x) er hoppets højde og x er antal hop

mit navn har 6 bogstaver

h(6)=3*(1-0,2)6 =0,26

bolden hopper 0,64m op

h(x) < 1                    indsæt h(x)<1 og løs uligheden

1<3*(1-0,2)x

Jeg får altså 3*(1-0,2)6 =0,786


Skriv et svar til: En hoppende bold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.