Tysk
FYSIK: Enheder?
07. april 2016 af
rrw1 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej,
Jeg er i tvivl om hvilken enhed ΔL skal have:
ΔL = α · L · ΔT
ΔL = (12·10-6 K-1) · 20 m (1300 K - 110 K) = 0,2856
Skal enheden ikke være i meter?
Skriv et svar til: FYSIK: Enheder?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\left [ \alpha \right ]=K^{-1}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/IlXnTSoFaOv2OZUOXBgw0w==.gif)
![\left [ L \right ]=m](https://media.studieportalen.dk/images/equations/FHHq6UjXVucR1-Qnz3w7Gg==.gif)
![\left [ \Delta T \right ]=K](https://media.studieportalen.dk/images/equations/mZIVHf_f8kM_4xBq5TXs3A==.gif)
![\left [ \Delta L \right ]=m](https://media.studieportalen.dk/images/equations/h58cfTn42AID_UgTPZD-vw==.gif)