Matematik

Find forskrift.

23. april 2016 af mon854 (Slettet) - Niveau: C-niveau

y = ax + b

Opstil en funktionsforskrift for forbrændingstiden af alkohol hos en person, der vejer 60 kg og har minimum forbrændingstid???

Vedhæftet fil: Document1dsf.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2016 af fosfor (Slettet)

b skal være 0, da 0% tager 0 sekunder at forbrænde. Hvad a skal være kan jeg ikke se.


Svar #2
23. april 2016 af mon854 (Slettet)

ingen som har et brugbart svar?????


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2016 af StoreNord

Forbrændingstiden er mindst 1 time 20 minutter, altså 80 minutter.

Altså y=ax+b=96

Hvis det er rigtigt, at b=0, så er ax=96            er a så vægten?    Jeg gætter bare - hvad forstår bønder sig på agurkesalat? (de tror det er græs, og æder det)


Skriv et svar til: Find forskrift.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.