Matematik

Hjææææp Potensfunktioner

24. april 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej søde mennesker nogle der kan hjælpe med opgave c og d
Har fået forskriften til at være:
F(x) = 0,14124x^2,19179
Hvor f(x) er effekten målt i kW og x angiver diameter målt i m

Svar #1
24. april 2016 af Liselotteeee (Slettet)

Her er opgaven

Svar #2
24. april 2016 af Liselotteeee (Slettet)

.
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2016 af 123434 (Slettet)

Kan hjælpe dig i morgen. Går i seng nu

Svar #4
24. april 2016 af Liselotteeee (Slettet)

Har en test imorgen??

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2016 af mathon

f(x)=0{,}14124\cdot x^{2{,}19179}
Hvor f(x) er effekten målt i kW og x angiver diameteren målt i m

               1+r_y=(1+r_x)^{{2{,}19179}}
     og
               1+r_x=(1+r_y)^{{\frac{1}{2{,}19179}}}


Skriv et svar til: Hjææææp Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.