Matematik

Hjælp pls

26. april 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet opgaven, har brug for alt den hjælp jeg kan få med den


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2016 af mathon

Foretag lineær regression på dine DATA.


Svar #2
26. april 2016 af MATHG (Slettet)

Lineær regression udført vha. CAS-værktøjet WordMatMac: R2 = 0,9999071 y=37,46667x+273,5556

Hvad betyder det i forhold til opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2016 af mathon

Det betyder, at sammenhængen mellem spækhuggerens alder i år, t og spækhuggerens længde i cm, L(t)
             er
                           L(t)=37{,}46667\cdot t+273{,}5556\; \; \; \; \; \; 1\leq t\leq 9


Svar #5
26. april 2016 af MATHG (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: Hjælp pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.