Engelsk

Engelsk grammatik

06. maj 2016 af Random93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg skal forklare brugen af apostroffer i nedestående sætninger? kan i hjælpe:

1. People couldn’t help but stare at it, this big wicker box on my dad’s lap, […] 
2. […] – each one an inescapable maze of thousands of knots he’d tied himself under the bridge by candlelight.
3. I unhooked the cages from the wall, then covered them with a single layer of newspaper so the finches’ eyes could adjust slowly to the light outside.

Hvordan skal jeg forklare det her? 

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2016 af Stygotius (Slettet)

Det er ok, men du skal vel selv kende reglerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2016 af 123434 (Slettet)

1)

Apostrofer bruges ved ejefald

My dad's lap=min fars skød

2)

Apostrofer kan erstatte et eller flere manglende bogstaver i et ord

f.eks.

couldn't=could not

he'd=he had


Skriv et svar til: Engelsk grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.