Matematik

Differentialregning

07. maj 2016 af hej908 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Finde punkter på en funktion: y = x^{3} + 3x^{2} + x -2   hvor tangenten har gradienten 1

Hvordan gør man dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2016 af mathon

dvs
           y{\, }'=3x^2+6x+1=1


Svar #2
07. maj 2016 af hej908 (Slettet)

Så det bliver (0,1) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2016 af mathon

Af
                     y{\, }'=3x^2+6x+1=1    findes førstekoordinaterne til de grafpunkter, hvori
                                                                     tangenthældningen er 1.


Svar #4
07. maj 2016 af hej908 (Slettet)

okay. Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2016 af mathon

           3x^2+6x+1=1

           3x^2+6x=0

           3x(x+2)=0

           x=\left\{\begin{matrix} -2\\0 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.