Matematik

Panserformlen

12. maj 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal løse disse to opgaver ved hjælp af panserformlen men sidder godt og grundigt fast 

Jeg skal bekræft de fuldstændige løsninger til disse to opagver

Givet er: y'+a(x)*y=b(x)

1) y'=g(x)

2) y'=b-a*y


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af peter lind

Hvad er problemet ? Kender du ikke panserformlen eller har du svært ved at se hvad der er a(x) og b(x) ?

i 1) a(x) = 0, b(x) = g(x). Der er ikke nogen behov for panserformlen til at løse den opgave

2) a(x) = a  b(x) = b


Skriv et svar til: Panserformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.