Matematik

Hjælp!! Med mat det haster

14. maj 2016 af Anonymm1 - Niveau: B-niveau
Hej
Jeg har brug for hjælp til disse to spørgsmål:

Freja ville gerne have haft 10.000 kr. På kontoen efter 3 år.

1. Hvor stort beløb skulle hun så have begyndt med at sætte i banken?

2. Hvad er den gennemsnitlige rente for alle 3 år?

Svar #1
14. maj 2016 af Anonymm1

:/

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2016 af mathon

1)

    Brug
                  K_0=10^4\cdot (1+r)^{-3}

                 


Svar #3
14. maj 2016 af Anonymm1

Kan du hjælpe, så jeg forstår det?
Har svært ved at forstå det på den måde

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2016 af mathon

Du skal kende rentesatsen r.


Svar #5
14. maj 2016 af Anonymm1

Forstår ikke hvad du mener, men tak

Svar #6
14. maj 2016 af Anonymm1

Førse år får hun 4% i årlig rente

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. maj 2016 af mathon

               K_0\cdot 1{,}04\cdot (1+r_2)\cdot (1+r_3)=10^4

               K_0 =\frac{10^4}{1{,}04\cdot (1+r_2)\cdot (1+r_3)}

Hvad er rentesatserne for 2. og 3. år?


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2016 af mette48 (Slettet)

Noget tyder på, at du ikke læser opgaveteksterne ordenligt, så du får det hele med.

Næste gang du vil spørge om noget, skal du sætte dig ordentlig ind i hvad opgaven drejer sig om og hvad man ønsker at finde frem til.

Skriv derefter hele teksten her, så er der mulighed for at hjælpe dig.


Skriv et svar til: Hjælp!! Med mat det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.