Matematik

sandsynlighedsregning

17. maj 2016 af mariarasmussen96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven beskriver en multipchoicetest

jeg har n = 10

p =1/3

og q = 2/3

og jeg aner ikke hvordan disse to beregnes (altså forskellen mellem dem)

a)

hvad er sandsynligheden for at få mere end 5 rigtige svar

b)

Hvad er sandsynligheden for at få mere end 3 forkerte svar.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2016 af PeterValberg

Se video 7,8,9 og 10 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
17. maj 2016 af mariarasmussen96 (Slettet)

ja men jeg forstår ikke, hvordan jeg kan vide, hvad der er "rigtigt" svar og "forkert" svar og derfor skrev jeg her.  jeg har skam set videoerne


Svar #3
17. maj 2016 af mariarasmussen96 (Slettet)

jeg er virkelig på bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2016 af PeterValberg

Det må fremgå af din opgavetekst, om der er p eller q der rigtig eller forkert....
det kan vi umuligt vide her på portalen.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
17. maj 2016 af mariarasmussen96 (Slettet)

p er den rigtige, da q er (1-p)


Svar #6
17. maj 2016 af mariarasmussen96 (Slettet)

kan det passe at spørgsmål 

a) = 13,7%

b) = 1,6%


Svar #7
17. maj 2016 af mariarasmussen96 (Slettet)

anyone? ;( 


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. maj 2016 af Stats

Begge dine svar er forkerte.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. maj 2016 af PeterValberg

#0

Se video nr. 9 på denne videoliste [ LINK ]
den skulle gerne vise dig, hvordan du kan
løse din opgave. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. maj 2016 af PeterValberg

#6 

Dit svar til a) er sandsynligheden for netop at få 5 rigtige svar,
du skal bestemme sandsynligheden for at få mere end 5 rigtige svar.
Se den video, jeg henviser til i #9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. maj 2016 af Stats

a)

Regn:
P(X = 6) + P(X = 7) +...+ P(X = 10)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.