Matematik

Bestem højden h

26. maj 2016 af Freia123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave der lyder: "bestem højden h af skateboardrampen". Til den er der indtegnet hvad der ligner bunden af en glad parabel som er begrænset fra -4 til 4. Jeg har en funktionsforskrift der lyder: f(x)=0.0057*x^(4)+0.078*x^(2)+0.25|−4≤x≤4.

Hvordan løser jeg en sådan opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Du bliver nok nødt til at tilføje et billede af situationen. 

Men det lyder som om du bare skal sætte x = 4 ind i funktionsforskriften. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2017 af NancyyIkran (Slettet)

Jeg har ogsåå brug for hjælp til samme opgave :-(( Har i brug for lidt ekstra info for at få hjælp eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2017 af NancyyIkran (Slettet)

teksten lyder sådan her:

Figuren viser et lodret tværsnit af en skateboardrampe indtegnet i et koordinatsystem, hvor alle mål er opgivet i meter.
I en model følger tværsnittet af skateboardrampens overflade grafen for følgende funktion:
42 ( ) 0,0057 0,078 0,25, 4 4. f x x x x ? ? ? ? ? ? ? ?
a) Bestem højden h af skateboardrampen.
b) Bestem arealet af det lodrette tværsnit af skateboardrampen (det farvede område).
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2017 af NancyyIkran (Slettet)

hov jeg mente - ? ? ? ? ? ? ? ?
 f(x)=0.0057*x^(4)+0.078*x^(2)+0.25|−4≤x≤4


Skriv et svar til: Bestem højden h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.