Matematik

(S-T)(S-T) - (S+T)2​ + 2ST

08. juni 2016 af Mm98 - Niveau: A-niveau

(S-T)(S-T) - (S+T)2 + 2ST

S2 + ST - TS - T2 - S2 - ST +TS + T2 + 2ST

Hvordan regner jeg så videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2016 af Lapendio

(S-T)(S-T) - (S+T)^2 + 2ST=

S^2 + T^2 - 2ST - S^2 + T^2 + 2ST + 2ST=

2T^2 + 2ST


Svar #2
09. juni 2016 af Mm98

Rettelse: (S-T)(S+T) - (S+T)2 + 2ST


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2016 af PeterValberg

(S - T)(S + T) - (S + T)2 + 2ST=

S2 - T2  - (S2 + T2 + 2ST) + 2ST=

S2 - T2  - S2 - T2 - 2ST + 2ST=

-2T2 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2016 af Eksperimentalfysikeren

#0

Udregningen er forkert. Inden jeg kommer med mit forslag til en udregning, vil jeg gerne vide, om du har skrevet første linie korrekt. Den måde, du har skrevet det på antyder, at der er tale om (S-T)(S+T)..., hvilket er den måde, det er læst på i #3.


Svar #5
09. juni 2016 af Mm98

#2 er korrekt skrevet, fordi i den første kom jeg til at skrive - i stedet for +

#4

#0

Udregningen er forkert. Inden jeg kommer med mit forslag til en udregning, vil jeg gerne vide, om du har skrevet første linie korrekt. Den måde, du har skrevet det på antyder, at der er tale om (S-T)(S+T)..., hvilket er den måde, det er læst på i #3.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. juni 2016 af Eksperimentalfysikeren

#5

Den overså jeg.


Skriv et svar til: (S-T)(S-T) - (S+T)2​ + 2ST

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.