Matematik

Middelværdi?

10. juni 2016 af solsikke1 - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan beregner man helt præcis middelværdi for binominalfordeling? (altsp hvilke tal er det man skal bruge i formlen E(X)=n*p??) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2016 af Stats

Sandsynligheden p og antal stokastiske forsøg n.

Eksempel: Hvis du vil vide hvor mange "plat" du kan forvente at få, hvis du kaster en fair mønt 10 gange.

p = 0.5
n = 10

E(X) = 0.5·10 = 5

Du kan altså således forvente at få 5 plat på 10 kast

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Middelværdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.