Matematik

Isoler

17. august 2016 af Mikkeldkdk - Niveau: C-niveau

Hej er der en der kan finde ud af at isolere henholdsvis lille m og store M i den formel jeg har vedhæftet 

Vh 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. august 2016 af mathon

                    \log(d)=\frac{m-M+5}{5}

                    5\log(d)=m-M+5

                             m=M+5\log(d)-5

                             M=m-5\log(d)+5


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.