Matematik

kvadratsætning

07. september 2016 af supra123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens

Nogen som kan hjælpe mig i gang med den her?

spørgsmålet lyder :

Benyt den første kvadratsætning

(a+b)^=a^2+b^2+2a⋅b

til at omskrive udtrykkene

(x+3)^2=


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2016 af Heineken1 (Slettet)

Når du allerede har skrevet kvadratsætningen op, kan du jo bare lade som om, at x=a og b=3. Man får


(x+3)^2 = x^2+3^2+2*x*3


Skriv et svar til: kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.