Matematik

Lineære funktioner

19. september 2016 af calliemoore (Slettet) - Niveau: C-niveau

Grafen for den lineære funktion f(x)=3x+b går gennem punktet P(1,-4).

a) Bestem tallet b.

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

b=y_1-ax_1=(-4)-3\cdot 1=-7


Svar #2
19. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Tusind tak! Jeg har også lige en anden opgave som jeg har svært ved. Har vedhæftet den her,

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Løs f(x)=g(x) for at finde x-værdierne. 

Du kan finde y-værdierne ved indsættelse af de fundne x-værdier i dine funktioner. 


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.