Matematik

Matrix

04. oktober 2016 af willdo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan ville man opstille totalmatricen for nedestående? Jeg kan kun lige finde ud af det, når jeg bytter a ud med et tal, hvordan gøres det uden en værdi? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2016 af jantand

Jeg kan ikke lave sider på den men jeg laver indholdet

   x       ay      a2z        a3

0x      ay      (a-a2)z      0

-x     0y       -a2z             -a

x     2ay       az           a

Du kan måske selv sætte stregen i venstre og højre side så det ligner en matrice,, jeg har skrevet det indhold der skal være i den.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2016 af Stats

T=\left[ \begin{matrix} 1 & a & a^2\\ 0 & a & (a-a^2)\\ -1 & 0 & -a^2\\ 1 & 2a & a \end{matrix}\right | \left.\begin{matrix} a^3\\ 0\\ -a\\ a \end{matrix} \right]

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Matrix

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.