Matematik

logaritme

28. oktober 2016 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle 

sidder og har et problem med en opgave som jeg aldrig har haft før 

opgaven lyder: Reducer til logaritme af tal 

1. Log( 4)+log(5)

2. log(6)-log(3)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2016 af mathon

                            \log(a)+\log(b)=\log(a\cdot b)

                            \log(a)-\log(b)=\log\left ( \frac{a}{b} \right )


Svar #2
28. oktober 2016 af makki1994 (Slettet)

kan det passe at 1. er

log(4*5) altså log(20)?

og 2 er

log(6/3)= log(2)?


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.