Matematik

Differential regning

09. november 2016 af Anonymm1 - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Nogen der kan lave beviset i denne opgave, samt en forklaring så jeg forstår det? :)

1. f2(x) = (-6x + 2) * x^2

- Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2016 af peter lind

Kom dog med en ordentlig beskrivelse af opgaven


Svar #2
10. november 2016 af Anonymm1

Sorry

Har vedhæftet opgave beskrivelsen nu:
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2016 af Studentos

f2'(x)=(-6x+2)'*x^2+(-6x+2)*(x^2)'

              =-6*x^2-6x+2*(2*x)

              =6x^2-4x+2

Læs om beviset her


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.