Matematik

Reducering

10. november 2016 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er de rigtig udregnet?

(1/5)-3 = 1-3 / 5-3 = 3/125

1/5-3 = 1/125

(-b)-2 = 1/b2

(-2)-5 = 10

((2-1)2)-3 = 2(-1)*(2)*(-3) = 26 = 64

Den er lidt svær...

x3 * y7 * z/ x-1 * (yz)2  =  x2 ... hvad gør jeg med yz ?


Svar #1
10. november 2016 af seriøs (Slettet)

Ups..

den sidste er vel ?

x3 * y7 * z/ x-1 * (yz)2  =  x2 * y5 * z4


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2016 af PeterValberg

 ... hvad gør jeg med yz ?

(yz)2 = y2·z2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
10. november 2016 af seriøs (Slettet)

Tak for svar.

Er de andre rigtig udregnet?


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.