Matematik

B-3A

11. november 2016 af LucasStrade (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Når a = -2 og b = 4, er

b-3a=

Håber at nogle kan svare på dette spørgsmål

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2016 af AMelev

3a betyder 3·a, så du skal beregne b - 3·a. Indsæt værdier for a og b og beregn (husk at "- · - = +")


Skriv et svar til: B-3A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.